Blog

Sziasztok Fénymániások! Felkerültek weboldalunkra a Sigma gyártó jó pár igen vagány lámpája. Gondoltam, megosztom veletek. Sorban a lámpacsaládok: Java, Kent, Neon, Noa, Rif, Lora, Luto Kolo. Nézzetek szét nálunk a Sigma további lámpái között! https://fenymania.hu/termekek/gyarto/sigma
A képeket és az árakat nézve azon tűnődtem, hogy egy lámpának nem kell drágának lennie, hogy szépek, modernek és időt állók legyenek. Hogy tetszenek?

Nemrégiben került be kínálatunkba az amerikai Savoy House luxus minőséget képviselő lámpái és most jött el az idő, hogy megmutassuk Nektek. Legfőképp a klaszikus vonalvezetés jellemzi a lámpákat, de ezeket megfűszerezték a modern irányzat elemeivel is. Természetesen modern lámpákat is láthatunk a kínálatban. Nem szeretnék sokatírni róluk, inkább a képek beszéljenek magukért, egyszerűen gyönyörűek.  Nézzétek meg a lámpákat webáruházunkban, IDE kattintva :-)

A magam részéről jobban szeretem, ha kis hazánkban a magyar nyelvet használuk különböző események megnevezéseként, de azt is tudom, hogy a vásárlást ösztönző nap a vlág minden egyes pontján "Black Friday" néven vált ismertté és az emberek inkább így tudják beazonosítani. Érdekelni szokott a dolok eredete és gondoltam utána nézek, honnan is ered ez a kifejezés.

Oldalak